Kontklopper vanaf zondag verkrijgbaar via de webshop

22-01-2021 | Nieuws-2021

Traditiegetrouw brengen we kort voor carnaval de Kontklopper uit. Liefhebbers kunnen deze gezellige carnavalskrant dit jaar voor een symbolisch bedrag van €2,22 kopen in onze webshop. De voorverkoop start zondag 24 januari. De krant zal in een beperkte oplage verschijnen. Prins Arie d’n Irste ontvangt het eerste exemplaar op zaterdag 6 februari om 11.11 uur. Daarna is de Kontklopper voor heel het Kielegat verkrijgbaar.

Minder advertentie-inkomsten en steun voor het carnaval
Voorheen werd de carnavalskrant gratis breed verspreid in de stad. Echter door minder advertentie-inkomsten en sponsorgelden vraagt de Stichting een symbolisch bedrag om zo het carnaval in Breda te kunnen blijven organiseren. Er waren voornemens om groots met Prins en gevolg de wijken in te gaan om de krant op een ludieke manier aan de man te brengen. Door de geldende RIVM-maatregelen is dit idee geparkeerd tot volgend jaar en wordt de webshop ingezet.

Een bewaarexemplaar over een historisch carnavalsjaar
De inhoud is zoals ieder jaar, lekker carnavalesk met het programma, foto’s en natuurlijk de Prins en z’n gevolg. Alleen dit jaar nėt even wat specialer. Met achtergrondverhalen over de carnavalsgeschiedenis, een column van Klaas Dijkhoff en boordevol tips om het thuis gezellig te maken. Met een bijzondere cover met augmented reality en prachtig vormgegeven op net even ander papier, is de krant een echt bewaarexemplaar van een bijzonder carnavalsjaar.

Hoe verkrijgbaar?
Kielegatters kunnen de Kontklopper vanaf aanstaande zondag vooraf al kopen in onze webshop. In het weekend van 6 en 7 februari wordt deze door een groep vrijwilligers gratis bezorgd in de gemeente Breda. Prins Arie ontvangt traditiegetrouw het eerste exemplaar. De krant wordt in een beperkte oplage gedrukt. Indien voorradig is de krant op carnavalsvrijdag alsnog gratis verkrijgbaar in de Albert Heijn.

Winactie
De eerste 1.111 kopers maken kans op mooie prijzen. De vroege vogels ontvangen bij de aankoop van de Kontklopper een vignet waarmee je aan heel het Kielegat kan laten zien dat je het Kielegat steunt. Daarnaast maken deze vroege kopers kans op mooie prijzen. Mocht je nog niet in bezit zijn van een motto medaille; de Kontklopper is vanaf zondag 24 januari ook verkrijgbaar in combinatie met de medaille voor €5,55   

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

Cookies

Site map

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

%d bloggers liken dit: