Maak kennis met :

De Raad van 11

De Raad van Elf bestaat uit elf bijzondere mannen:

Binnen de Raad is er de Eerste man. Op feesten is hij degene die aankondigt dat we er zijn. Hij houdt de deur voor de Prins en zijn gevolg open. Daarnaast is er de Laatste man. Die zorgt er voor dat we weer met zijn alle naar de volgende afspraak gaan en dat we niemand vergeten. Dan is er ook nog Hoofd Techniek. Hij zorgt voor de optredens en voor de cadeaus die we uitreiken als we ergens zijn. Ook hebben we de persoon die tot Lief en leed is bestempeld. Hij zorgt voor onder andere een kaartje voor de zieken en voor de jarigen.

De Conciërge van de bus is de persoon die die zorgt dat de bus er altijd netjes uit ziet. Een belangrijke functie is de Bierman. Deze zorgt voor, jawel, de versnaperingen. Samen zorgt de Raad van Elf voor een mooi feest speciaal voor het volk.

 Raad van 11

De capes zijn gestreken en de schoenen gepoetst. Dit jaar is de Raad van Elf er weer klaar voor om de Prins van ut Kielegat te begeleiden. Dit jaar is Remco Aerts voorzitter van de Raad van Elf.

Remco “Het carnavalsseizoen gaat beginnen en alle feesttoeters nog aan toe wat heb ik er zin in! Afgelopen periode is er al weer druk vergaderd en zijn er plannen gemaakt voor komend seizoen. Ook hebben we een aantal sollicitatiegesprekken gehouden met nieuwe raadsleden. Mooi hoe enthousiast mensen zijn tijdens het gesprek, jammer als sommige toch besluiten om het toch niet te doen. Natuurlijk zal de raad ook komend seizoen altijd met 11 man de hoogheid begeleiden. Inmiddels zijn de capes chemisch gereinigd en zitten de nieuwe raadsleden op zang- en dansles. Ja, we zijn er klaar voor en oh wat hebben we er ontzettend veel zijn in!”

Onze sponsoren

polonaise footer02

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

Onze sponsoren

Gemeente Breda

Landgoed de Klokkenberg

Rabobank Breda

polonaise footer02

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring