Kielegatse Vrijmarkt

22 januari 2023 | 10:11

Op zondagochtend 22 januari 2023 gaat vanaf 10.11 uur de Kielegatse Vrijmarkt van start. Bij de prachtige en industriële locatie Brack Breda. We staan lekker droog, uit de wind en met elkaar en de warmtepalen hebben we het comfortabel warm. Natuurlijk komt ook Prins Arie met z’n gevolg en hofkapel de vrijmarkt bezoeken en is er een gezellig terras waar je iets kan eten of drinken en je aankopen kan bewonderen.

Kom gezellig langs

Iedereen is van harte welkom op de Kielegatse Vrijmarkt. Als trouwe bezoeker, koopjesjager, fan van carnaval of benieuwd naar wat de Vrijmarkt überhaupt is… Bij de entree vragen we een vrijwillige toegangsbijdrage om de Vrijmarkt én carnaval in ut Kielegat te kunnen bekostigen. We heten je graag van harte welkom en wensen je nu alvast een gezellige ochtend. 

Heb je iets te verkopen?

Te gek vinden wij het dat we terecht kunnen bij Brack Breda. Door deze locatie hebben we dit jaar twee opties voor de verkopende carnavalsfans:

1. Tafel huren
In het voorste gedeelte van Brack kun je een grote of kleine tafel huren. Zo sta je van de grond af, heb je je eigen plek op voorhand gereserveerd en kun je je spullen mooi en op kijkhoogte etaleren.

  • Een grote tafel kost 44 euro (variërend tussen 150 en 250 cm lang, ca 15 tafels beschikbaar)
  • Een kleine tafel kost 22 euro (variërend tussen 60 en 80 cm lang, ca 25 tafels beschikbaar)

Meer ruimte rondom je tafel voor rekken of displays is in overleg en eventueel tegen een kleine bijbetaling (afhankelijk van de wensen) mogelijk. 

2. Kleedjesmarkt

In het achterste gedeelte kun je terecht voor de kleedjesmarkt (denk aan Koningsdag in het Valkenberg). Hier leg je je kleedje op de grond en daarop mag je een klein (kleding)rekje of tafeltje zetten.

  • Ben zeker van je plaats en reserveer vooraf. Je kunt ook op de dag zelf komen en een plekje zoeken (zolang er ruimte is).
  • Voor een plaats op de kleedjesmarkt (max 2 meter breed) vragen we een vrijwillige en ludieke bijdrage vanaf 5,55 euro. 


Wij hebben er nu al veel zin in. En we hopen jullie allemaal te gaan ontmoeten op deze zondagochtend in ons mooie Kielegat. Heb je interesse, vragen of tips, mail ons op vrijmarkt@kielegat.nl. En zeg het voort. Tegen je familie en buren met die overvolle zolder of die oom, tante of oud collega met dat carnavaleske bedrijf met leuke producten. 

 

 

Brack

Speelhuislaan 173a
Breda, 4815 CD Breda
+ Google Maps

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2022

Privacyverklaring

Cookies

Site map

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2022

Privacyverklaring