Klokkenberg Kielegats Konzert 2021 gaot online

9-02-2021 | Nieuws-2021

met Brigitte Heitzer en Rene Schuurmans!

Alweer voor de 18e maal op rij organiseert Stichting Kielegat het Klokkenberg Kielegats Konzert in samenwerking met de philharmonie zuidnederland. Dit keer niet live op de vrijdagavond van carnaval vanuit een kolkend en goed gevuld Chassé theater, maar in alle huiskamers tijdens deze hopelijk eenmalige online- en televisieversie!

Anders dan anders
Carnaval vieren we anders dan anders en dat geldt ook voor het Konzert. Door de corona-maatregelen kunnen we dit hoogtepunt voor velen niet met z’n allen live meemaken in het Chassé Theater. Stichting Kielegat heeft met de concertcommissie dit jaar een brede samenwerking opgetuigd. Hierdoor is het concert wel vertrouwd op vrijdag 12 februari om 20.11 uur via een live stream op www.classic.nl/concertinhuis te beleven. SanseveriaTV (BredaNu) herhaalt het concert op maandag 15 februari om 14.00 uur. Dit is een speciale Kielegat-versie met Prins Arie! Omroep Brabant zendt de algemene Brabantse/Limburgse versie uit op zondag 14 februari om 11.00 uur. Deze algemene versie is zonder onze eigen Prins Arie.

In mogelijkheden denken
Onze trouwe Konzertsponsoren; Landgoed de Klokkenberg, Rabobank Breda en de gemeente Breda maken dit mogelijk. Alle Kielegatters, randgemeenten, de patiënten in het Amphia Ziekenhuis en de bewoners van verschillende verzorgingstehuizen kunnen het Konzert gratis en voor niets bekijken. Via ‘Concert in Huis’ van www.classic.nl/concertinhuis en door middel van een door ons beschikbaar gestelde exclusieve code (zie onderaan dit bericht). Daar zijn wij zo blij mee! 

Konzert in de Kielegatse huiskamers
Prins Arie d’n Irste heeft voor de gelegenheid een hofkapel van maar liefst 18 top muzikanten van de Philarmonie zuidnederland. Solisten zijn de Limburgse Brigitte Heitzer, Brabander René Schuurmans en de Bredase Angela van Rijthoven. De regie is in handen van Zorba Huisman van Toneelgroep Maastricht. Bekende kaskrakers en klassieke muziek wisselen elkaar af met lokale toppers zoals De Paarse Heide en natuurlijk hét lied van onze hoogheid ‘Daar is Prins Arie’. Onder leiding van dirigent Enrico Delamboye brengt het orkest deze klanken met een grote knipoog naar Carnaval.

Luisteren en kijken naar wat wel kan!
Dit jaar missen we de gezellige en gezamenlijke nazit in het Chassé Theater. Maar een Kielegatter zou een Kielegatter niet zijn om zelf de slingers op te hangen. Dus maak er thuis iets soortgelijk gezelligs van, bestel lekkere hapjes en drankjes bij één of meerdere favoriete kroegen of restaurants. Of via Kielegats Deliever-naor-oe, meer informatie hierover vind je op www.kielegat.nl.

Bekijk het Konzert via onze exclusief livestream

Aanmaken account en gratis inlogcode:
Maak tijdig een account aan via www.classic.nl om met dit account in te loggen voor het Klokkenberg Kielegats Konzert op vrijdag 12 februari 2021, omstreeks 20.11 uur. Dat kan nu al!

  • Stap 1: Ga naar https://classic.nl/concertinhuis
  • Stap 2: Klik rechtsboven op ‘login’ en maak een GRATIS account aan (klik op ‘gratis account’ onder de rode inlogbalk midden op de pagina).
  • Stap 3: Valideer het account via de mail die u heeft gehad.

Kijken:

  • Stap 4: Kies via www.classic.nl/concertinhuis (te vinden via Muziek in Huis op homepage) voor het Klokkenberg Kielegats Konzert.
  • Stap 5: Kies afbeelding vouchercode en voer de code ALAAF (hoofdletters) in.
  • Stap 6: Log vanaf 15 minuten voor aanvang van de livestream in met het account wat u reeds gemaakt hebt.
  • Stap 7: Geniet van de livestream van het Klokkenberg Kielegats Konzert. Konzert gemist? Bekijk met de inlog (voucher) code nog 2 maanden via uw eigen account.

Bekijk het Kielegatse versie van het Konzert via Sanseveria TV

Op maandag 15 februari om 14.00 uur zendt SanseveriaTV de versie uit inclusief Prins Arie. Sanseveria TV is te ontvangen via Ziggo-kanaal 40, KPN-kanaal 1308 of via bredanu.nl/carnaval

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

Cookies

Site map

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

%d bloggers liken dit: