Inschrijving Blèèrfêêst 2022 geopend!

Op 18 november 2022 vindt de volgende editie van het Blèèrfêêst plaats. Tijdens het Blèèrfêêst wordt traditioneel de verkiezing van het Bredaose Carnavalslied gehouden. De winnaar daarvan bepaalt de vakjury. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

De door de vakjury uitgeroepen winnaar zal in de gelegenheid worden gesteld om het nummer op te nemen in een professionele studio. Daarnaast mag de door de vakjury uitgeroepen winnaar optreden bij evenementen van Stichting Kielegat, zoals de nieuwjaarsreceptie. Hoogstwaarschijnlijk gaat dat laatste ook gelden voor de 2e en/of 3eplaats, daar komen we als organisatie zo spoedig mogelijk op terug. Want we beseffen hoeveel tijd het kost om een nummer te schrijven, te repeteren, etc.

Het inschrijfformulier vind je hier. Je kunt hierop aangegeven dat je je definitief aanmeldt voor het aankomende Blèèrfêêst. Ook kun je hierop aangeven dat je waarschijnlijk meedoet en dat z.s.m. bevestigt of dat je graag wilt meedoen maar nog mensen zoekt om je deelname compleet te maken.

Als organisatie zijn we verheugd dat de eerste deelnemer zich al heeft aangemeld: C.V. De Meikevers. Mooi dat deze voormalige winnaar van het Blèèrfêêst weer meedoet!

We hebben de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet:

Ik wil graag meedoen aan het Blèèrfêêst maar heb hulp nodig.
Zoek je bijvoorbeeld een tekstschrijver, zanger of arrangeur? Geef dat dan aan op het inschrijfformulier, dan proberen wij jullie aan elkaar te koppelen. Of wil je graag zingen, maar zoek je nog muzikanten? Ook dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier. Dat geldt ook als je een geweldig idee hebt voor een tekst, maar nog geen zanger en/of muzikanten kent.

Waar moet de inzending voor het Blèèrfêêst aan voldoen?
1. Het nummer sluit aan bij het Kielegat motto 2023: Zet’um wir op!
2. Het nummer wordt live gezongen op de avond van het Blèèrfêêst. Let op: de muziek mag live, graag zelfs, maar dit is niet verplicht; de muziek mag dus ook op band.
3. Het nummer is gebaseerd op zelfgeschreven muziek. Als het géén zelfgeschreven muziek is, dan is de voorwaarde dat het bestaande nummer waarop de inzending is gebaseerd minimaal 11 jaar oud is.
4. De deelnemers komen uit de gemeente Breda

Patrick Mertens

Ut Kielegat zoekt vrijwilligers!

Stichting Kielegat is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Iets voor jou?

Embleem2021

Word Vriend of Vriendin van de Prins!

Help mee het Bredase carnaval mogelijk te maken en steun Stichting Kielegat.

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

Cookies

Site map

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring