Het bestuur

Lucien

Lucien

Voorzitter

Lucien Verhoef… eerst bekend als optochtdeelnemer, daarna als Prins Lucius d’n aller Irste. Lucien is vanaf juni 2017 voorzitter van de stichting Kielegat leidt de vergaderingen en bewaakt de samenhang tussen de diverse commissies. In zijn vrije tijd speelt hij trompet bij toporkest Auwmenore.


voorzitter@kielegat.nl
06-46241455

Wim

Wim

Penningmeester

Wim beheert de begrotingen en let er op dat we verstandig omgaan met geld. Hij is verantwoordelijk voor het financieel jaarverslag.


penningmeester@kielegat.nl

 

Pascal

Pascal

Secretaris

Onze secretaris, Pascal van Beek, is rond 11-11 geboren in het kloppend hart van het Kielegat. Hoeveel meer voorbestemd kun je zijn om een rol te vervullen binnen deze mooie club. Met carnaval is hij een bekend gezicht als muzikant van het ZoetWaterOrkest De Makrele. 


secretaris@kielegat.nl
06-36017352

Danny

Danny

Vice Voorzitter

Danny is in het Kielegat vooral bekend als Prins Daan. Nadat hij het stokje heeft overgegeven aan Prins Arie heeft hij besloten weer plaats te nemen in het bestuur. In zijn rol als Vice Voorzitter ondersteunt hij Lucien en helpt hij de evenementen Sjefs met alle Kielegatse activiteiten.

Rutger

Rutger

Sjef Sponsoring & Verkoop

Rutger Westenburg onderhoudt het contact met bestaande en nieuwe sponsors van het Kielegat. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de commissie Verkoop.

sponsoring@kielegat.nl
(06) 109 450 94

 

Hans

Hans

Sjef Evenementen

Hans is verantwoordelijk voor de aftrap op 11-11 en het straatcarnaval. Daarnaast neemt hij de activiteiten voor de Vrienden de Prins voor zijn rekening, de Oeledienst op de zondag voor carnaval, de intocht van de Prins en de brunch op dinsdagochtend.

feesten@kielegat.nl

 

Jurriaan

Jurriaan

Sjef Evenementen

Als oud-raadslid is Jurriaan op werkelijk elk feestje wel geweest. In zijn nieuwe rol als Sjef is hij verantwoordelijk voor de Nieuwjaarsreceptie, de Kielegatse Veiling, de Carnavaleske wandeling, de opening van de Prinsenbar,  de Kielegatse vrijmarkt en de Grôtste Mââuwert.

feesten@kielegat

 Patrick

Patrick

Sjef Evenementen

Onderleiding van Patrick lopen, door zijn jarenlange ervaring bij Straatcarnaval, de Brakkensliert en de Grote Optocht op rolletjes. Naast de optochten is Patrick verantwoordelijk voor alle evenementen gericht op de jeugd.

feesten@kielegat.nl

Jeroen

Jeroen

Sjef Protocol

Jeroen is Sjef protocol en is de bewaker van de tradities in ’t Kielegat. Hij is verantwoordelijk voor de Prins, de Pages en het Gevolg.

protocol@kielegat.nl

Anouk

Anouk

Sjef Pers en Promotie

 Anouk Bakkers is altijd druk met deze website, de Nieuwsbrief, Social Media, de Kielegat App, De Kontklopper en  bewaakt de huisstijl van de stichting Kielegat. P&P onderhoudt ook de contacten met de pers en zorgt voor de promotie van het Bredase carnaval.

pers@kielegat.nl
(06) 482 674 54

 Stoffel

Stoffel

Sjef Groei & Bloei

Stoffel is verantwoordelijk voor de groei en bloei van de vrijwilligers van de stichting Kielegat. Zonder de hulp van honderden enthousiaste vrijwilligers zouden we alle activiteiten in het Kielegat niet kunnen realiseren. Stoffel onderhoudt het contact met bestaande en nieuwe vrijwilligers.

hr@kielegat.nl

Pim

Pim

Sjef Creatieve Denk-Tank

Als Sjef van de Creatieve Denk-Tank voegt Pim samen met zijn creatieve commissieleden nieuwe ideeën toe aan het Bredase carnaval. Daarnaast bewaakt hij het verhaal en kijkt hoe we met onze activiteiten het Kielegatse verhaal kunnen uitdragen.

cdt@kielegat.nl

Patrick

Patrick

Secretaris van de Prins

Patrick is de Secretaris van de Prins. Hij beheert de agenda van de Prins van ut Kielegat en zorgt dat het programma steeds vlekkeloos verloopt.


secretarisprins@kielegat.nl

Meriam

Meriam

Notuliste

Meriam is de stille kracht binnen het bestuur. Tijdens de vergaderingen legt zij als wat besproken wordt zorgvuldig vast.

Jorrin

Jorrin

Sjef Veiligheid

Jorrin Schouten is de adviseur als het gaat om een veilige carnaval in ut Kielegat. Hij gaat over de vergunningen en heeft contact met oa. de gemeente, politie en brandweer.

veiligheid@kielegat.nl
(06) 481 094 47

Jeroen

Jeroen

Sjef Technische Zaken

Verzorgt de inkoop van versieringen voor alle festiviteiten, is verantwoordelijk voor het onderhoud van de Prinsenwagen en voor de opbouw van het podium op de Grote Markt.

technischezaken@kielegat.nl

 

Scoor jou item in onze Kieleshop

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Kielegatse Leutpenning

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

Cookies

Site map

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Kielegatse Leutpenning

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring