Inspiratie-avond De Grôtste Mââuwert

Cafe De Haagse Poort Haagdijk 149,, Breda

Is mââuwen altijd al je ding? Kom dan naar onze inspiratie-avond. Trek je stoute schoenen aan en wie weet sta jij wel op 12 februari in de ton

Inschrijving Optochten

Holy Moly club Torenstraat 17, Breda, Noord-Brabant

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kunnen wagenbouwers, loopgroepen en alle andere geintresseerde Kielegatters zich tot 16.00 uur inschrijven voor de Grote optocht en/of de Brakkensliert.

Nieuwjaarsreceptie & installatie jeugdraad

Holy Moly club Torenstraat 17, Breda, Noord-Brabant

Om het nieuwe jaar goed in te luiden nodigt Stichting Kielegat alle Kielegatters graag uit om te klinken op een bruisend 2023!

Ut Grôôt Kielegats Dikteej  

Het echte “Bredaos” hoor je (met carnaval) in het Kielegat overal en zijn we ook trots op. Maar hoe goed ben jij er eigenlijk in? En als je het een beetje spreekt, weet je ook hoe je het schrijft? Dit jaar nemen we het Dikteej live af op een unieke locatie. Meer informatie volgt...

Opendag Wagenbouwers

Hekven Hekven 2, Breda

Kielegatters kom een kijkje nemen in de bouwloods aan de hekven en zie hoe de wagenbouwers de mooiste carnavalswagens aan het bouwen zijn voor de Kielegatse optocht.

Kielegatse Veiling

Old Dutch Sint Janstraat 3A, Breda

De jaarlijkse veiling wordt sinds de herovering van de stad georganiseerd en is ook een van de inkomstenbronnen waardoor carnavalsvierders dit traditionele feest kunnen beleven. Kielegatters kunnen tijdens deze avond bieden op unieke kavels en laten hierdoor jong en oud straks genieten van carnaval.  

Kielegatse ‘Ofaovond

Onze hoogheid nodigt dit jaar het volk weer eens bij hem uit voor een avond vol vermaak.

Kielegatse Vrijmarkt

Brack Speelhuislaan 173a, Breda

Terug van weggeweest; voor de tweede keer organiseert Stichting Kielegat een carnavaleske vrijmarkt. Dit jaar worden de marktkramen en verkoopkleedjes verspreid in Brack, een unieke locatie in Belcrum.