2e inspiratie-avond Grôtste Mââuwert 2022

Bierreclame Museum Haagweg 375, Breda

Tijdens de tweede inspiratie-avond van de Grôtste Mââuwert kan/mag iedereen een stuk tekst ten gehore brengen en men kan hierop reageren, adviseren, motiveren etc. Alle ideeën die in de afgelopen maand zijn ontstaan over je mauw maar ook over de middag horen we dan graag! Indien gewenst nodigen we een ‘inspirator’ uit.    

Nieuwjaarsreceptie

Avenue Waterstraat 5, Breda, Noord-Brabant

Nieuwjaarsreceptie van St. Kielegat

Inschrijving optocht

Avenue Waterstraat 5, Breda, Noord-Brabant

Inschrijving optochten

3e inspiratie-avond Grôtste Mââuwert 2022

Bierreclame Museum Haagweg 375, Breda

Deze derde inspiratie-avond van de Grôtste Mââuwert gebruiken we om elkaar positief te bekritiseren, motiveren, inspireren… noem maar op! De laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ van iedere ‘maauw’ worden gezet. Tot slot nemen we de laatste details van de voorronde (8 en/of 9 februari) en de middag zelf door.

Ut Grôôt Kielegats Diktee 

Het echte “Bredaos” hoor je (met carnaval) in het Kielegat overal en zijn we ook trots op. Het is niet voor niets dat we er jaren les in hebben gehad door de paoters en er zelfs een Kielegats Taole Instituut (KTI) bestaat. Maar hoe goed ben jij er eigenlijk in? En als je het een […]

Kielegatse Veiling

Op zaterdag 22 januari 19:30 uur is het weer zover! De doldwaze Kielegatse VEILING!

Kielegatse vrijmarkt

Het is weer bijna zover, het mooiste feest van het jaar staat vol ongeduld voor de deur te trappelen, CARNAVAL! Voor je het weet ben je alweer bezig met alle voorbereidingen, zoals hoeveel worstenbroodjes en eieren moet ik inkopen, heb ik genoeg paracetamol in huis en de eerste appgroep met je vrienden is aangemaakt maar […]

Grôtste Mââuwert

Mezz Keizerstraat 101, Breda, Noord-Brabant

Op zondagmiddag 20 februari 2022 strijden de beste tonpraters van Breda en omstreken weer om de felbegeerde titel van Grôtste Mââuwert van ut Kielegat in de Mezz.