Verzin jij het motto voor het volgende carnavalsjaar?

17-01-2022 | Nieuws-2021

Wat er allemaal gaat gebeuren met carnaval is nog niet duidelijk. Is de horeca open of niet? Mogen evenementen? Stichting Kielegat werkt momenteel verschillende scenario’s uit, maar droomt al bijna twee jaar over een normale carnaval. Zullen we in 2023 eindelijk corona de baas zijn? De grote vraag! Wat wel zeker is, is dat we op carnavalsdinsdag 1 maart het motto van volgend jaar weer bekend gaan maken. Heb jij een creatief idee? Stuur je motto dan voor 4 februari naar Stichting Kielegat.

“Me doen’ut deez’ joar dubbel”, uit ruim 155 inzendingen bedacht Kielegatter Mireille van Meel vorig jaar het winnend motto. Met de gedachten dat we in 2022 met dubbel zo veel leut het corona-jaar konden vergeten en carnaval dubbel konden inhalen.  Helaas worden het dit jaar weer dubbele scenario’s. En leent het motto zich niet voor mooie carnavalswagens die we door het Kielegat zien rijden. Een van de criteria waar een goed motto aan moet voldoen. Naast de optocht moet het motto dé inspiratiebron zijn voor het carnavalsfeest, de toespraken van de Prins, de mottomedaille, het Blèèrfêêst en natuurlijk de Kontklopper.

Daarnaast wordt het motto geschreven in ut Bredaos, origineel zijn (dus nooit ergens anders zijn gebruikt) en moet het actueel toepasbaar zijn.

Heb jij een rood-oranje hart, ben je creatief met taal en heb je een origineel motto dat aan de bovenstaande criteria voldoet? Deel je creativiteit dan en stuur je inzending naar pers@kielegat.nl Inzenden kan tot en met 4 februari 2022.

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

Cookies

Site map

Onze sponsoren

AB Inbev Nederland

Gemeente Breda

Landgoed Klokkenberg

Rabobank Breda

Vrienden van de Prins

Café Publieke Werken

Livingprojects

Kielegatse Leutpenning

© Stichting Kielegat 2021

Privacyverklaring

%d bloggers liken dit: